LET`S WINE
Meie veinivalikust leiate meie poolt eksklusiivselt maale toodud valitud hispaania kvaliteetveinid veinimajadelt Clos Mont-Blanc ja Bodegas Franco-Españolas
Veini saab osta nii kastiga või panna ükshaaval kolleksioonina kokku.
Võtke meiega ühendust
CAVAD
BRUT PREMIUM CAVA
DO CAVA
Clos Montblanc klassika
Valmistudud traditsioonilisel viisil, segades kokku Macabeu ja Parellada viinamarjad. Minimaalne laagerdumisaeg 12 kuni 18 kuud pudelis.
Maitsenüanssid
Kollane roheka nüansiga ja väikeste mullidega. Lisaks sordivihjetele on tunda piimjaid noote ning õrna valge puuvilja (õun, pirn) nüanssi. Meeldiv maitse, hästi tasakaalustatud happelisus, suurepäraselt integreeritud süsihape - kõik see jätab täiusliku järelmaitse..
Viinapuu tüüp
Kohalike sortide segu
BRUT ROSÉ CAVA
DO CAVA
Sündinud olema rosé
Trepati eksklusiivne kohalolek tagab ainulaadsuse, samas annab Conca de Barberà kohaliku mitmekesisuse. Minimaalselt 10 kuud pudelis..
Maitsenüansid
Saame nautida sugestiivse roosa kirsivärviga cavat. Puhas ja särav, rohkete ühtlaste mullidega. Võib märgata sellele sordile omaseid värskeid maasikaaroome, mis ilmuvad suhu püsivalt, võimaldades tajuda nende harmooniat ja sujuvust.
Viinapuu tüüp
Kohalike sortide segu.
RESERVA BRUT NATURE PREMIUM
CAVA
DO CAVA
Kuldne tradistsioon
Cava, mis on valmistatus kolm aastat vanadest viinamarjadest. Teine kääritamine järgib traditsioonilist meetodit, laagerdades jooki pudelites horisontaalsel riiulil (“en rima”) 12 kuni 18 kuud
Maitsenüansid
See särav, kahvatukollane värv ja erksate kuldsete toonidega cava pakub meile väikesi, külluslikke mullikesi. Õrna aroomiga, mille sordivihjed põimuvad vananeva buketiga, on see oma kindla struktuuriga ümar sädelev, värske, sõbralik ja puhas.
Viinapuu tüüp
Kohalike sortide segu.
VALGED VEINID
XIPELLA BLANC 2021
DO CATALUNYA
Kummardus meie maale
Veinivalmistamine ja laagerdumine Pärast õrna pressimist viiakse roostevabast terasest mahutitesse käärima temperatuuril 14–18 °C.
Maitsenüansid
Hiilgav, kahvatukollane värvus rohekate toonidega. Buketis valged puuviljad (pirn, õun) tsiruseliste nootidega. Väga värske ja karge happesus.
CASTELL MACABEU CHARDONNAY 2022
DO CATALUNYA
Noor ja värske
Veinivalmistamine ja laagerdumine Pärast õrna pressimist viiakse roostevabast terasest mahutitesse käärima temperatuuril 14–18 °C.
Maitsenüansid
Helekollast värvi, puhas ja särav. Buketis torkavad silma virsiku ja ananassi noodid. Suus on see värske ja karge happesusega. Võimas puuvili ja intensiivne lõpp. Traditsiooniline Macabeu koos Chardonnayga Conca de Barberà kõrgeimatest piirkondadest.
LACORT DRY WHITE 2021
D.O.Ca. RIOJA
Viinamarjasordid: 100% Viura
Virre ekstraheeritakse ja kääritatakse roostevabast terasest mahutites kontrollitud temperatuuril 16ºC, mis võimaldab meil intensiivistada viinamarjasordi puuviljaseid aroome.
12,5 %
Laagerdamata – noor vein
Maitsenüansid: Värvuselt särav kahvatukollane, intensiivselt puuviljase buketiga, mis teeb sellest ideaalse ühe sordi veini. Suus väga puhas ja ilmekas ning maitselt ülimalt kerge. Serveerimistemperatuur 8ºC
Kala, mereannid, kaunviljad, köögiviljatoidud, eelroad ja kitsejuust.
ROOSAD VEINID
CASTELL ROSÉ 2021
Kombineerige seda millega iganes soovite!
Käärimine toimub roostevabast terasest mahutites kontrollitud temperatuuril ja järgides meie enda kindlat järjestikuste fermentatsioonide süsteemi.
Maitsenüansid
Sõstra värv.i Värske ja kompleksne aroom (puuviljasalat). Suus on see lai, hea struktuuriga ja täis erinevate puuviljade ning maiustuste nüansse.
Viinapuu tüüp: Kohalike peamiste sortide segu.
LACORT DRY ROSÉ 2021
D.O.Ca. RIOJA
75% Tempranillo, 25% Viura
Kobarad eemaldatakse vartelt, seejärel pressitakse viinamarjad kergelt. Viinamarjakoorete ga kokkupuutel toimub viinamarjavirde käärimine 12 tunni jooksul kontrollitud temperatuuril 20 ºC roostevabast terasest vaatides.
13,5 % , laagerdamata – noor vein
Maitsenüansid: Sibulakoorevärvi oranžikate toonidega. Väga särav. Aroomis paistavad silma vaarikate, punaste puuviljade ja tsitrusviljade vihjed.
Maitselt värskendav, maitsev ja intensiivne. Väga püsiv.
Serveerimistemperatuur: 8ºC
Pasta, riis, suupisted, kerged eined, salatid ja valge liha.
PUNASED VEINID
LACORT CRIANZA 2019
D.O.Ca. RIOJA
100% Tempranillo
13,5 %
Vein laagerdub viimase 12 kuud valgetes Ameerika (Ohio) ja Prantsuse tammevaatides, seda loomulikuks filtreerimiseks dekanteeritakse iga 4 kuu
Seejärel seisab vaata 6 kuud pudelis.
Maitsenüansid: Kirsipunane rubiinivarjundiga; aroomis esinevad punased puuviljad, see on suitsune, lagritsa lõhnaga. Maitse on puhas, maitsev, värske ja tasakaalus, pika järelmaitsega.
Serveerimistemperatuur: 16-18ºC
Kaunviljad, valge liha ja grillliha, lambajuust, pasta ja praetud toidud üldiselt
LACORT RESERVA 2016
D.O.Ca. RIOJA
80% Tempranillo, 15% Garnacha, 5% Mazuelo (ligikaudu)
13,5 %
18 kuud Ameerika tammevaatides.
Maitsenüansid: intensiivne rubiinpunane sügava tellisevärvi sillerdustega. Aroom on intensiivne ning rikalikult vaiguseid ja vürtsikaid toone. Maitses on see sile ja sametine.
Täidlase maitsega. Väga elegantne retromaitse.
Serveerimistemperatuur: 16-18ºC
Köögiviljatoidud, valge liha, lamba-, veise-, sealiha, lambajuust ja pastaroad.
LACORT GRAN RESERVA 2012
D.O.Ca. RIOJA
80% Tempranillo, 15% Garnacha, 5% Mazuelo (ligikaudu)
14 %
Vein laagerdub uutes ja teise aasta Ameerika tammevaadis 30 kuud, dekanteerimisega iga 6 kuu järel, et hõlbustada loomulikku filtreerimisprotsessi. Seejärel seisab see pudelis 36 kuud.
Maitsenüansid: Värvuselt rubiinpunane, punakate toonidega. Aroom kompleksne, hea intensiivsusega, balsamico, vürtsikas, nahad, tubakas; seda kõike mõnusal suhkrustatud puuvilja taustal. Väga ahvatlev kombinatsioon. Maitse elegantne, väga aromaatsed mahlakad tanniinid. Serveerimistemperatuur16-18ºC
Röstitud punane liha, ulukiliha, soolased, intensiivsed ja vürtsikad juustud.
BORDÓN D´ANGLADE PREMIUM CRIANZA 2019
D.O.Ca. RIOJA
100% Tempranillo
13,5 %
Vein on laagerdunud Ameerika ja Prantsuse tammevaatides 12 kuud, iga 4 kuu järel dekanteerides. Seejärel jätkab juba stabiliseerunud vein oma arengut pudelis.
Maitsenüansid: Kirsi värvi tumedate rubiinsete nüanssidega. Aroom kannab endas lagritsa taustal punaste marjade ja vürtside nüansse. Sellel on ümmargune ja tasakaalustatud siidise järelmaitsega struktuur . Serveerimistemperatuur 16-18ºC
Kaunviljad, veiseliha, lambaliha, vasikaliha, sealiha, kitsejuust ja töödeldud pasta.
FINCA EL ENCINAL ROBLE 2021
D.O. RIBERA DEL DUERO
100% Tempranillo
14,5%
4-6 kuud Ameerika ja Prantsuse tammevaatides
Maitsenüansid: Hele kirsipunane värv. Punaste marjade ja puuviljade bukett, millel on tammesuitsu toonid. Degusteerimisel lööb punane kirss läbi vanilje tausta ja tünnidest on tunda musta pipart. Ümarad tanniinid, hästi joodav ja hea järelmaitsega.
Serveerimistemperatuur16º - 18ºC
Liha, juustud ja pastaroad
FINCA EL ENCINAL CRIANZA 2019
D.O. RIBERA DEL DUERO
100% Tempranillo
14,5 %
12 kuud Ameerika ja Prantsuse tammevaatides, kuud riiulis. Seejärel jääb see pudelisse veel vähemalt aastaks.
Maitsenüansid: Tume kirsipunane värv rubiinpunaste toonidega. Punaste ja mustade marjade puuviljade kompleksne bukett. Maitsmisel lööb punane kirss läbi tasakaalus peene tamme iseloomuga, vürtsikas, hea puuviljasuse tasakaaluga. Elegantne, hea struktuuri ja hästi ümarate tanniinidega tasakaalus peene happesusega, mis annavad sellele pika, püsiva ja rahuldava lõpptulemuse.
Serveerimistemperatuur 16–18 °C
Punane liha, linnuliha, sinihallitusjuustud ja riisiroad